• Toekomstgericht Ondernemen

    Welkom bij TwInsight! TwInsight ontwikkelt én implementeert strategieën die bedrijven, organisaties en de overheid klaar maken voor de toekomst. Benieuwd hoe we dat doen?

Icoon Scanning

Scanning

Future Proof Impact Analyses en Change Readiness

driving-force

Driving force

Future Proof oplossingen, Strategische Lange Termijn Planning en Vernieuwende Business Modellen

Icoon Social Expertise

Social Expertise

Ondernemen met Maatschappelijke Verantwoordelijkheid en Inclusie

Projecten in de Kijker

Begeleiding Integratie- en Transformatieproject in de medische sector

Vijf grote ziekenhuizen in Brussel hertekenden de organisatie van hun 5 laboratoria in functie van een meer optimale kwaliteit, efficiëntie en dienstverlening.  Dit resulteerde in de bouw van één hypermodern labo, volledig aangepast aan de uitdagingen van morgen, en uitgerust … Read More

Sfeerbeeld TwInsight

Strategische planning 2020-2025 voor multinational in de voedingssector

Onze klant is één van de marktleiders in de Vlaamse voedingsindustrie. Dit bedrijf telt meer dan 2000 personeelsleden en 6 productie afdelingen, verspreid over gans België. Als procesbegeleider staan wij mee aan de wieg van de strategische planning voor 2020-2025, … Read More

Trendrapporten Sociale Economie

Onderzoeksrapporten tewerkstellingspotentieel sociale economie en toekomsttrends in enkele  sectoren

lees meer

Wat zeggen onze Klanten?

Onze klanten zijn bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen die geconfronteerd worden met een aan de arbeidsmarkt gerelateerde problematiek én met trends die de economische leefbaarheid van hun business model onder druk zetten.

“Twinsight is een zeer ondernemende partner met een uitgesproken visie op sociaal ondernemen. Hun typische “no nonsense” aanpak maakt onze samenwerking iedere keer opnieuw bijzonder aangenaam. Ze kijken met een frisse blik naar sociale economie zonder de realiteit uit het oog te verliezen.”

Stijn Vandeweyer

Deloitte

“Wij bevelen TwInsight aan voor hun professionele aanpak, hun voortdurend positief meedenken, hun actiegerichtheid, hun uitgebreid netwerk en hun juiste toon in communicatie, hun marktkennis en niet te vergeten voor de aangename en warme samenwerking die wij nog steeds mogen ervaren.”

Nico De Cleen & Dirk Rombaut

Passwerk/TRplus

“Voor de herdefiniëring van onze missie en visie en voor de uitwerking van een concreet en werkbaar organisatiemodel lieten wij ons bijstaan door TwInsight. De gedrevenheid van hun aanpak werkte aanstekelijk op alle betrokken deelnemers. Tot grote tevredenheid van trefpunt Zorg en zijn partners.”

Sofie Van Hecke & collega’s

Team Trefpunt Zorg

Laatste Nieuws

Sorry, no results were found.

Contacteer Ons