• Toekomstgericht Ondernemen

    Welkom bij TwInsight! TwInsight ontwikkelt én implementeert strategieën die bedrijven, organisaties en de overheid klaar maken voor de toekomst. Benieuwd hoe we dat doen?

Icoon Scanning

Scanning

Future Proof Impact Analyses en Change Readiness

driving-force

Driving force

Future Proof oplossingen, Strategische Lange Termijn Planning en Vernieuwende Business Modellen

Icoon Social Expertise

Social Expertise

Ondernemen met Maatschappelijke Verantwoordelijkheid en Inclusie

Projecten in de Kijker

Trendrapporten Sociale Economie

Onderzoeksrapporten tewerkstellingspotentieel sociale economie en toekomsttrends in enkele  sectoren

lees meer

Toekomsttraject Trefpunt Zorg

Strategische begeleiding Trefpunt Zorg

 

 

Lees meer
Sfeerbeeld TwInsight

Ondersteuningsaanbod sociale ondernemers

De Vlaamse overheid investeert graag in sociale ondernemers die via een innovatief ondernemersidee nieuwe tewerkstelling creëren voor kansengroepen. TwInsight is hiervoor, gezien haar ruime ervaring in ondernemen met kansengroepen en haar uitgebreide  wettelijke kennis op dit domein, de ideale partner … Read More

Wat zeggen onze Klanten?

Onze klanten zijn bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen die geconfronteerd worden met een aan de arbeidsmarkt gerelateerde problematiek én met trends die de economische leefbaarheid van hun business model onder druk zetten.

“Twinsight is een zeer ondernemende partner met een uitgesproken visie op sociaal ondernemen. Hun typische “no nonsense” aanpak maakt onze samenwerking iedere keer opnieuw bijzonder aangenaam. Ze kijken met een frisse blik naar sociale economie zonder de realiteit uit het oog te verliezen.”

Stijn Vandeweyer

Deloitte

“Wij bevelen TwInsight aan voor hun professionele aanpak, hun voortdurend positief meedenken, hun actiegerichtheid, hun uitgebreid netwerk en hun juiste toon in communicatie, hun marktkennis en niet te vergeten voor de aangename en warme samenwerking die wij nog steeds mogen ervaren.”

Nico De Cleen & Dirk Rombaut

Passwerk/TRplus

“Voor de herdefiniëring van onze missie en visie en voor de uitwerking van een concreet en werkbaar organisatiemodel lieten wij ons bijstaan door TwInsight. De gedrevenheid van hun aanpak werkte aanstekelijk op alle betrokken deelnemers. Tot grote tevredenheid van trefpunt Zorg en zijn partners.”

Sofie Van Hecke & collega’s

Team Trefpunt Zorg

Laatste Nieuws

Sorry, no results were found.

Contacteer Ons