Engagement

Ons maatschappelijk engagement

TwInsight, professionele partner voor ondernemende bedrijven in verandering, én ook maatschappelijk actief 

TwInsight is professioneel actief in de bedrijfseconomische sector.  Van onze winst investeren wij graag een deeltje in maatschappelijke initiatieven. Omdat wij geloven dat organisaties en bedrijven naast een economische ook een belangrijke maatschappelijke rol kunnen spelen. Ontdek hier de organisaties die wij steunen.

Alehoppa vzw bouwt aan een samenleving zonder drempels, om andersmobiele kinderen en hun ouders te helpen. Een wereld waar ze alle kansen krijgen om te spelen, te leren en te genieten, zoals alle andere kinderen. Een wereld waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn en niet hun beperking.

Alehoppa is er … voor andersmobiele kinderen en hun ouders, voor scholen en verenigingen en voor therapeuten.

Alehoppa gaat over tot actie: deelt kennis en ervaringen om gebouwen en activiteiten toegankelijker te maken, wisselt hulpmiddelen uit en maakt ze op maat,  informeert over de spierziekte SMA en steunt onderzoek,  zamelt
geld in om dat alles mogelijk te maken.

Heel wat mensen en organisaties dragen hun steentje bij tot de werking van Alehoppa. Heb je ideetjes voor deze werking of activiteiten? Steek je graag mee de handen uit de mouwen? Laat het weten via het contactformulier.

Wil je de vzw financieel steunen? Dat kan op rekeningnummer: BE71 0689 3315 396

Lees hier over TwInsight en Alehoppa

TwInsight mag zich sinds 2022 trotse partner noemen van Villa Max. VillaMax organiseert kosteloze vakanties op maat van gezinnen met een ernstig ziek kind en die gezien de omstandigheden weinig of geen mogelijkheden hebben om er samen even tussenuit te zijn.

De vakantiehuisjes (tot max. 6 personen) in het park van Brasschaat zijn rolstoeltoegankelijk en aangepast aan specifieke zorgnoden en dit zonder aan gezelligheid in te boeten.

Naast een aangepaste accommodatie zorgt VillaMax ook voor (zorg)ondersteuning op maat -ism professionele zorgaanbieders-, (zorg)materiaal, leuke activiteiten, uitstappen en enkele maaltijden.

VillaMax betaalt de huur van de vakantiehuisjes, alle activiteiten en uitstappen en enkele gezamenlijke maaltijden. We zorgen er voor dat het voor ieder gezin(slid) een onvergetelijke week wordt waar ze nog lang van kunnen nagenieten.

Voorwaarden om te kunnen deelnemen aan een VillaMax vakantie vind je terug op de site.

We gingen op 18 augustus 2022 ook eens ter plaatse de sfeer opsnuiven, en namen deel aan een afsluitende BBQ op het einde van een leuke vakantieweek voor enkele gezinnen. We kunnen alleen maar getuigen van het plezier en enthousiasme waarmee de gezinnen over hun fantastisch verblijf bij Villa Max vertelden!

Yves Bisschops op LinkedIn: #vzwvillamax #aftermovie #charity #nieuwithof #partners #sponsors…

Ook sponsor worden van Villa Max?

De contactgegevens van Yves Bisschops vind je hier