Over ons

Over TwInsight

Partner voor ondernemende bedrijven in verandering.

TwInsight-ID

Icoon Reflective Practitioners

Reflective Practitioners

We observeren en sturen voortdurend bij, challengen medewerkers om net zoals wij meteen de daad bij het woord te voegen, en delen de tools en inzichten om zich hierin verder te bekwamen.

dots-01

Connecting the dots

We gebruiken onze specifieke skills om complexe uitdagingen in te schatten, en een integraal plan van aanpak op te zetten met een 360° view op de onderlinge dynamiek van alle aspecten van het ondernemen.

Icoon Future Proof

Future Proof

We bedenken en implementeren oplossingen die positief inspelen op de uitdagingen van vandaag én tegelijk flexibel genoeg zijn om te beantwoorden aan interne en externe (on)voorziene ontwikkelingen en trends.

Dit is TwInsight

TwInsight werd in 2017 opgericht door twee creatieve generalisten met ruime ervaring binnen Organisatieontwikkeling, HR en Change Management. Vanuit onze unieke kijk op ondernemingen geloven wij dat bedrijven sterker worden wanneer zij oog hebben voor de onderliggende dynamieken die spelen op vlak van cultuur, structuur, strategie en business model. Als generalisten met een passie voor ondernemen zijn wij bijzonder goed geplaatst om deze dynamieken te benoemen en te duiden, én om als partner mee de implementatie van jouw projecten te begeleiden.

We zijn overtuigd dat in elke situatie verbeterpunten zitten, en hebben altijd goesting om die met een uitgesproken groei-mindset aan te pakken.

Voor ons is TwInsighten een werkwoord waarbij wij als externe partner samen met zowel het management als de medewerkers aan de slag gaan, samen zaken implementeren en nieuwe inzichten verwerven in de dynamieken die spelen in jouw onderneming.

Wij investeren tijd en energie om onze klanten van binnenuit te versterken. Onze samenwerking vertaalt zich meestal in langlopende partnerships. Hierbij primeert de beoogde output op de vorm: een project, een rol als interim manager, of een tijdelijke functie binnen jouw bedrijf.

Marleen Logghe

CEO • Managing Partner

Organisatieontwikkeling, Change Management, HR en Bedrijfscoach

Ik ben gepassioneerd door organisatieontwikkeling, de manier waarop strategische keuzes leiden tot veranderingen op vlak van organisatiecultuur en interne procesflows, en hoe medewerkers hierbij een ambassadeursrol kunnen spelen. Mijn sterktes liggen in het ontwikkelen van slimme oplossingen, het benoemen van issues, en mensen en teams voorbij de status quo tillen vanuit een gedreven visie op HR. Ik ben European Master in Public Administration, Master in Politieke Wetenschappen, Sr. Consultant Innovatieve Organisaties en een ervaren bedrijfscoach.

Geert Grillet

Hr & Transformation Manager • Managing Partner

HR, Change Management, Leiderschap, Strategisch Denken, Mentor voor Junior Managementprofielen

Ik ben gepassioneerd in de manier waarop organisaties zich ontwikkelen, en hoe korte termijn resultaten kunnen gelinkt worden met lange termijn groei. Ik kom het best tot mijn recht in complexe organisaties met multiple-uitdagingen. Mijn sterktes situeren zich vooral in een inzichtelijke en resultaatgerichte aanpak en het vereenvoudigen van (complexe) uitdagingen tot gedragen actieplannen. Ik ben Master in Bedrijfspsychologie, Leader by Being, Sr. Consultant Innovatieve Organisaties en een ervaren mentor voor junior profielen in Managementfuncties.

Peter Billiau

Executive purpose driven leadership
Menselijk, technologie, strategie, transformatie, duurzaamheid

Ik ben gepassioneerd door de magie die voortkomt uit zaken die tegelijk goed zijn voor de mens en goed voor het bedrijf, door mensen mee te krijgen in ambitieuze projecten, door ervoor te zorgen dat veranderingen duurzaam zijn. Mijn sterktes liggen in het creëren van ruimte waar iedereen een plek heeft, en om van hieruit een plan uit te werken om spectaculaire zaken gedaan te krijgen. Het samen zoeken naar de juiste evenwichten, te combineren met het gebruik van de juiste technologie, om zo het beste te bekomen van wat de 21ste eeuw te bieden heeft, voor de mens en het bedrijf. Ik ben burgerlijk ingenieur, team coach en heb een brede ervaring in het leiden van grote teams in het bijzondere in technologische domeinen. Mijn sterktes komen best tot uiting wanneer ik complexere problemen kan aanpakken waarvoor een sterke samenwerking nodig is.

Greet Keppens

Bedrijfspartner
Ik ben een ambassadeur van ‘customer delight’; niet aflatend luister ik naar de klantennoden en innoveer ik processen waar nodig om de lat van klantentevredenheid te verleggen. Ik ben gepassioneerd om teams uitdagende doelen te doen realiseren door integer, inspirerend leiderschap. Ik ben op mijn best in complexe omgevingen waar uitdagende technische of financiële veranderingen op tafel liggen. Mijn sterktes liggen in het opzetten van effectieve teams en professionaliseren van structuren en processen. Dit steeds met grondige kennis van financiële en technische dossiers, wettelijke kaders en markten. Mensen inzicht geven in hun competenties, kennis en ervaring met hen delen en hen een ontwikkelingstraject aanbieden waardoor ze steeds relevant blijven in een snel veranderende arbeidsmarkt is wat mij drijft. Ik ben bio-ingenieur en master in het management en beleid van de gezondheidszorg. Ik heb vele jaren management ervaring in profit-en non-profit, in diverse sectoren, in multi-nationals en KMO’s, in uiteenlopende technische rollen en met een brede achtergrond in HR en finance.

Katrien Cloots

Bedrijfspartner
Ik ben gepassioneerd door wat leeft tussen mensen en hun organisatie. Het intrigeert me hoe het DNA van een organisatie haar ontwikkeling en die van haar medewerkers beïnvloedt. Mijn sterktes helpen bij het identificeren en collectief bewust maken van wat hier bijdraagt en belemmert. Om dan met deze collectieve wijsheid en het streven van de opdrachtgever als basis, een duurzame en innovatieve organisatieontwikkeling aan te gaan. Als innovatieve organisatiecoach, transformatiedeskundige en senior HR consultant draag ik kwalitatief bij om samen met leiders en teams een participatief ontwikkeltraject uit te tekenen en aan te gaan. Ik zet hiervoor mijn vorming en jarenlange ervaring in op vlak van organisatie-design en -coaching, veranderkunde, HR management, leiderschap- en teamontwikkeling.

Johan Vanhulle

Bedrijfspartner
Ik ben gepassioneerd door innovatie en organisatieontwikkeling, het scannen van hoe bedrijven zich actueel gedragen, het challengen van de missie en de visie, en het bepalen van een strategie om de toekomst in structuren en processen te waarborgen en om te zetten. Mijn sterktes komen het best tot uiting wanneer ik complexere organisatie vraagstukken kan helpen oplossen, structuur in chaos kan aanbrengen, en mensen kan helpen om zichzelf te ontplooien én tegelijk de organisatie te doen evolueren. Ik ben Jurist van vorming met een brede achtergrond in Finance, met een praktische ervaring als coach en Sr. Consultant.

Eva Declercq

Bedrijfspartner
Ik ben gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en organisatiegroei: het strategisch luik, de ontwikkelingen op vlak van HR processen, de interne procesflows en de praktische uitrol ervan. Mijn sterktes situeren zich op vlak van bedrijfsculturen en groeimogelijkheden en optimalisatie van zowel interne flow als medewerkers/ teams door te challengen tot blijvende inzichten en in co-creatie gaan voor een actiegerichte aanpak tot meetbaar resultaat.   Ik ben een ervaren certificeerde coach, Sr. Consultant,
mentor junior management 
en trainer binnen stressmanagement.

Henk Vandenbroucke

Bedrijfspartner
Ik ben gepassioneerd door HR, Talent en People Management, het bouwen van impactvolle teams, organisatiecultuur, de "Future of Work" en de bijhorende nieuwe manieren van werken. Mijn sterktes liggen in het coachen van teams richting collectieve intelligentie, nieuwe organisatievormen, het samen vinden van orde in chaos en de capaciteit tot verandering inbakken in de manier van werken. Ik word gedreven door het genereren van “transformative impact”, waarbij verandering in bedrijven ingebed wordt in zowel de cultuur als structuur , met oog op het wegwerken van organisatieverliezen en het maximaliseren van zowel bedrijfswinsten als persoonlijke groei van medewerker. Ik ben Master Politieke wetenschappen, organisatie coach, en heb een ruime ervaring in verschillende management rollen in diverse omgevingen. Mijn sterktes komen het best tot uiting wanneer ik complexere organisatie vraagstukken kan helpen oplossen, structuur in chaos kan aanbrengen, en mensen kan helpen om zichzelf te ontplooien én tegelijk de organisatie te doen evolueren.

Contacteer Ons