Over ons

Over TwInsight

Partner voor ondernemende bedrijven in verandering.

TwInsight-ID

Icoon Reflective Practitioners

Reflective Practitioners

We observeren en sturen voortdurend bij, challengen medewerkers om net zoals wij meteen de daad bij het woord te voegen, en delen de tools en inzichten om zich hierin verder te bekwamen.

dots-01

Connecting the dots

We gebruiken onze specifieke skills om complexe uitdagingen in te schatten, en een integraal plan van aanpak op te zetten met een 360° view op de onderlinge dynamiek van alle aspecten van het ondernemen.

Icoon Future Proof

Future Proof

We bedenken en implementeren oplossingen die positief inspelen op de uitdagingen van vandaag én tegelijk flexibel genoeg zijn om te beantwoorden aan interne en externe (on)voorziene ontwikkelingen en trends.

Dit is TwInsight

Een kleine vijf jaar geleden richtten wij samen TwInsight op om bedrijven en organisaties sterker te maken. In onze filosofie is het Future Proof karakter van een bedrijf afhankelijk van de graad van coherentie tussen strategische keuzes binnen het ondernemersplan, de uitgetekende structuur en de beleefde cultuur. Een sterke organisatie kan daardoor doordacht en snel omgaan met veranderingen. We zijn overtuigd dat in elke situatie verbeterpunten zitten, en hebben altijd goesting om die met een uitgesproken groei-mindset aan te pakken. Voor ons is TwInsighten intussen een werkwoord geworden. We zijn geen doorsnee alwetende consultants, wel bedrijfskinesisten die Triple A organisaties bouwen. Met onze klanten Twinsighten betekent dat wij met de blik van een outsider en de betrokkenheid van een insider samen de dynamieken en samenhangen van hun model benoemen, vanuit voortschrijdend inzicht adviseren in het maken van ambitieuze plannen, en de implementatie initiëren en begeleiden. Wij investeren tijd en energie om onze klanten van binnenuit te versterken, en onze samenwerking vertaalt zich meestal in langlopende freelance projecten of interim management.

Profielfoto Geert

Geert Grillet

HR, Change Management, Leiderschap, Strategisch Denken, bedrijfscoach
Ik ben gepassioneerd in de manier waarop organisaties zich ontwikkelen, en hoe ik korte termijn resultaten kan linken met lange termijn groei. Mijn sterktes situeren zich vooral in het inzichtelijk en resultaatgericht coachen, en het vereenvoudigen van (complexe) uitdagingen tot gedragen actieplannen. Ik ben Master in Bedrijfspsychologie, Leader by Being, en Sr. Consultant Innovatieve Organisaties.
Profielfoto Marleen

Marleen Logghe

Business Development, Strategisch en Change Management, bedrijfscoach
Ik ben gepassioneerd in de manier waarop strategische keuzes leiden tot nieuwe business modellen, en hoe ik de change succesvol kan laten evolueren. Mijn sterktes liggen in het ontwikkelen van slimme oplossingen, het benoemen van issues, en mensen en teams voorbij de status quo tillen. Ik ben European Master in Public Administration, Master in Politieke Wetenschappen, en Sr. Consultant Innovatieve Organisaties.

Contacteer Ons