Over ons

Over TwInsight

Partner voor ondernemende bedrijven in verandering.

TwInsight-ID

Icoon Reflective Practitioners

Reflective Practitioners

We observeren en sturen voortdurend bij, challengen medewerkers om net zoals wij meteen de daad bij het woord te voegen, en delen de tools en inzichten om zich hierin verder te bekwamen.

dots-01

Connecting the dots

We gebruiken onze specifieke skills om complexe uitdagingen in te schatten, en een integraal plan van aanpak op te zetten met een 360° view op de onderlinge dynamiek van alle aspecten van het ondernemen.

Icoon Future Proof

Future Proof

We bedenken en implementeren oplossingen die positief inspelen op de uitdagingen van vandaag én tegelijk flexibel genoeg zijn om te beantwoorden aan interne en externe (on)voorziene ontwikkelingen en trends.

Dit is TwInsight

TwInsight werd in 2017 opgericht door twee creatieve generalisten met ruime ervaring binnen Organisatieontwikkeling, HR en Change Management. Vanuit onze unieke kijk op ondernemingen geloven wij dat bedrijven sterker worden wanneer zij oog hebben voor de onderliggende dynamieken die spelen op vlak van cultuur, structuur, strategie en business model. Als generalisten met een passie voor ondernemen zijn wij bijzonder goed geplaatst om deze dynamieken te benoemen en te duiden, én om als partner mee de implementatie van jouw projecten te begeleiden. We zijn overtuigd dat in elke situatie verbeterpunten zitten, en hebben altijd goesting om die met een uitgesproken groei-mindset aan te pakken. Voor ons is TwInsighten een werkwoord waarbij wij als externe partner samen met zowel het management als de medewerkers aan de slag gaan, samen zaken implementeren en nieuwe inzichten verwerven in de dynamieken die spelen in jouw onderneming. Wij investeren tijd en energie om onze klanten van binnenuit te versterken. Onze samenwerking vertaalt zich meestal in langlopende partnerships. Hierbij primeert de beoogde output op de vorm: een project, een rol als interim manager, of een tijdelijke functie binnen jouw bedrijf.

Profielfoto Geert

Geert Grillet

HR, Change Management, Leiderschap, Strategisch Denken, Mentor voor Junior Managementprofielen
Ik ben gepassioneerd in de manier waarop organisaties zich ontwikkelen, en hoe korte termijn resultaten kunnen gelinkt worden met lange termijn groei. Ik kom het best tot mijn recht in complexe organisaties met multiple-uitdagingen. Mijn sterktes situeren zich vooral in een inzichtelijke en resultaatgerichte aanpak en het vereenvoudigen van (complexe) uitdagingen tot gedragen actieplannen. Ik ben Master in Bedrijfspsychologie, Leader by Being, Sr. Consultant Innovatieve Organisaties en een ervaren mentor voor junior profielen in Managementfuncties.
Profielfoto Marleen

Marleen Logghe

Organisatieontwikkeling, Change Management, HR en Bedrijfscoach
Ik ben gepassioneerd door organisatieontwikkeling, de manier waarop strategische keuzes leiden tot veranderingen op vlak van organisatiecultuur en interne procesflows, en hoe medewerkers hierbij een ambassadeursrol kunnen spelen. Mijn sterktes liggen in het ontwikkelen van slimme oplossingen, het benoemen van issues, en mensen en teams voorbij de status quo tillen vanuit een gedreven visie op HR. Ik ben European Master in Public Administration, Master in Politieke Wetenschappen, Sr. Consultant Innovatieve Organisaties en een ervaren bedrijfscoach.

Eva Declercq

Bedrijfspartner
Ik ben gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en organisatiegroei: het strategisch luik, de ontwikkelingen op vlak van HR processen, de interne procesflows en de praktische uitrol ervan. Mijn sterktes situeren zich op vlak van bedrijfsculturen en groeimogelijkheden en optimalisatie van zowel interne flow als medewerkers/ teams door te challengen tot blijvende inzichten en in co-creatie gaan voor een actiegerichte aanpak tot meetbaar resultaat.   Ik ben een ervaren certificeerde coach, Sr. Consultant,
mentor junior management 
en trainer binnen stressmanagement.

Johan Vanhulle

Bedrijfspartner
Ik ben gepassioneerd door innovatie en organisatieontwikkeling, het scannen van hoe bedrijven zich actueel gedragen, het challengen van de missie en de visie, en het bepalen van een strategie om de toekomst in structuren en processen te waarborgen en om te zetten. Mijn sterktes komen het best tot uiting wanneer ik complexere organisatie vraagstukken kan helpen oplossen, structuur in chaos kan aanbrengen, en mensen kan helpen om zichzelf te ontplooien én tegelijk de organisatie te doen evolueren. Ik ben Jurist van vorming met een brede achtergrond in Finance, met een praktische ervaring als coach en Sr. Consultant.

Contacteer Ons