Over ons

Over TwInsight

Partner voor ondernemende bedrijven in verandering.

TwInsight-ID

Icoon Reflective Practitioners

Reflective Practitioners

We combineren denken en doen. Continu bijsturen tilt onze output voorbij de status-quo.

dots-01

Connecting the dots

We zetten onze specifieke skills in om complexe uitdagingen aan te pakken, met een 360 view op alle aspecten van het ondernemen.

Icoon Future Proof

Future Proof

We bedenken en implementeren oplossingen die positief inspelen op de uitdagingen van morgen.

Wie is TwInsight?

TwInsight is een consultancy bureau met een eigen DNA. Voor ons is TwInsighten een werkwoord. Geert Grillet en Marleen Logghe zijn de bezielers van deze geheel eigen stijl en visie. Beiden zijn experten in hun vakgebied en omringen zich door ervaren consultants dankzij een uitgebreid netwerk van freelancers met uiteenlopende profielen en ervaringen. Zij Twinnen met ons omwille van de specifieke aanpak en stijl. Wij Twinnen met hen omdat we geloven dat zij ons sterker maken. TwInsight gelooft in rollen en het slim inzetten van competenties. Daarom krijgt elk van onze klanten het beste van onszelf. De samenwerking met onze klanten vertaalt zich meestal in langlopende projecten of interim management.

Profielfoto Geert

Geert Grillet

HR, Change Management, Leiderschap, Strategisch Denken, Coaching
Geert Grillet heeft 25 j ervaring met HR, strategie en algemeen management in diverse sectoren van de profit, waarvan ook negen jaar in de social profit. Geert is Master in Bedrijfspsychologie (UGent). Zijn uitgesproken sterktes liggen in HR, Change Management, Strategisch Denken, Leiderschap en Innovatief Ondernemen.
Profielfoto Marleen

Marleen Logghe

Business Development, Strategisch Management, Change Management, Coaching
Marleen Logghe heeft 18 j ervaring in project management in diverse sectoren. Van opleiding is Marleen Master in de Politieke Wetenschappen (KULeuven) en European Master in Public Administration (Sciences-PO Parijs). Haar uitgesproken sterktes situeren zich op vlak van Business Development, Strategisch Management, Change Management en Coaching.

Contacteer Ons