Organisatieontwikkeling in functie van groeiversnelling- machinebouw

Om verdere groei van dit succesvol bedrijf te faciliteren werken we samen met alle interne stakeholders aan zowel een aangepaste structuur alsook een culturele switch. Hierbij staat het onderling samenwerken, het functioneren als team en de accountability van iedere medewerker centraal. Ook de procesflows worden hertekend in functie van een vlottere internationale samenwerking en verdere expansie.

De inbreng van extern kapitaal versnelde de uitbouw van een aangepaste structuur en cultuur in functie van een groeiversnelling.

Onze klant is een technologisch bedrijf in de machinebouw en telt ruim 200 medewerkers verspreid over drie vestigingen, met name in België,  Roemenië de VS.  Recent werd extern kapitaal ingebracht om het marktpotentieel verder te ontwikkelen.  TwInsight is aan boord om een aangepaste structuur en organisatie uit te tekenen en te implementeren.  De aangepaste organisatie stelt het bedrijf in staat om als één groep te functioneren en waarborgt dat het accountability-principe op alle niveaus in de organisatie beleefd en uitgevoerd wordt.