TwInsight verwelkomt Passwerk in West-Vlaanderen!

Passwerk zet de kwaliteiten van personen met een autismespectrumprofiel (ASP) met een normale begaafdheid in voor het testen van software. Dankzij de uiterst professionele omkadering en de inzet van jobcoaches worden de competenties van alle Passwerk-medewerkers maximaal benut.

 

Foto: Dirk Rombaut, Commercieel Directeur Passwerk 

Op 30 november 2017 vierde Passwerk haar 10-jarig jubileum onder grote persbelangstelling. Daarbij blikte men terug op de zeer succesvolle groei van deze unieke onderneming, die een gezonde bedrijfseconomische doelstelling weet te combineren met een uitgesproken maatschappelijke meerwaarde.

Passwerk zet de kwaliteiten van personen met een autismespectrumprofiel (ASP) met een normale begaafdheid in voor het testen van software. Dankzij de uiterst professionele omkadering en de inzet van jobcoaches worden de competenties van alle Passwerk-medewerkers maximaal benut. Klanten kunnen bij Passwerk terecht voor Software Testing en Quality Assurance opdrachten (zoals data cleansing, data-en tekstmigratie, controle van data, gegevensinput, etc). De inzet van Passwerkers op diverse projecten leidde in het verleden steeds tot grote klantentevredenheid. Op de website van Passwerk zijn heel wat positieve klantengetuigenissen terug te vinden.

In de nazomer van 2017 benaderde TwInsight dit unieke bedrijf, ervan overtuigd dat er in West-Vlaanderen opportuniteiten voor een vestiging van Passwerk zijn. Ook in deze provincie zijn er immers heel wat bedrijven met uitdagingen op vlak van IT Testing en Quality Assurance, en personen met een Autismespectrumprofiel die via Passwerk aan deze bedrijven een toegevoegde waarde te bieden hebben. TwInsight kreeg het vertrouwen om het marktpotentieel in West-Vlaanderen in kaart te brengen, en maakte al snel de eerste potentiële klanten in de regio warm voor een toekomstige samenwerking.

Passwerk besliste daarop om in 2018 voluit te investeren in een West-Vlaamse afdeling. Ondertussen groeide deze afdeling met kantoor te Roeselare uit tot een succesvolle business in de regio.

Geïnteresseerde bedrijven en potentiële klanten uit West-Vlaanderen kunnen rechtstreeks contact opnemen met Guillaume Dewyn, account manager bij Passwerk: 0478/39 06 84 of guillaume.dewyn@passwerk.be

Als Passwerk-Ambassadeur voor West-Vlaanderen promoot TwInsight verder de groei van Passwerk binnen de provincie én daarbuiten.

www.passwerk.be

https://youtu.be/A6SJcVKTbPI

 

 

Sfeerbeeld TwInsight