TwInsight welcomes Passwerk to West Flanders!

Logo Passwerk

Passwerk kijkt nieuwe uitdagingen in de ogen!

Onlangs nog, op 30 november 2017, vierde Passwerk haar 10-jarig jubileum onder grote persbelangstelling. Daarbij blikte men terug op de zeer succesvolle groei van deze unieke onderneming, die een gezonde bedrijfseconomische doelstelling weet te combineren met een uitgesproken maatschappelijke meerwaarde.

Passwerk zet de kwaliteiten van personen met een autismespectrumprofiel (ASP) met een normale begaafdheid in voor het testen van software. Dankzij de uiterst professionele omkadering en de inzet van jobcoaches worden de competenties van alle Passwerk-medewerkers maximaal benut. Klanten kunnen bij Passwerk terecht voor Software Testing en Quality Assurance opdrachten (zoals data cleansing, data-en tekstmigratie, controle van data, gegevensinput, etc). De inzet van Passwerkers op diverse projecten leidde in het verleden steeds tot grote klantentevredenheid. Op de website van Passwerk zijn heel wat positieve klantengetuigenissen terug te vinden.

In de nazomer van 2017 benaderde TwInsight dit unieke bedrijf, ervan overtuigd dat er in West-Vlaanderen opportuniteiten voor een vestiging van Passwerk zijn. Ook in deze provincie zijn er immers heel wat bedrijven met uitdagingen op vlak van IT Testing en Quality Assurance, en personen met een Autismespectrumprofiel die via Passwerk aan deze bedrijven een toegevoegde waarde te bieden hebben. TwInsight kreeg het vertrouwen om het marktpotentieel in West-Vlaanderen in kaart te brengen, en maakte al snel de eerste potentiële klanten in de regio warm voor een toekomstige samenwerking.

Passwerk besliste daarop om in 2018 voluit te investeren in een West-Vlaamse afdeling. In de komende maanden wordt nu hard gewerkt aan een vlotte opstart in deze regio.

In afwachting van full operationability neemt TwInsight verder het ambassadeurschap voor Passwerk in de provincie op. Geïnteresseerde bedrijven en potentiële klanten uit West-Vlaanderen kunnen contact opnemen met Marleen Logghe van TwInsight voor alle informatie mbt de dienstverlening en werkwijze van Passwerk, alsook omtrent de evoluties inzake de opstart in West-Vlaanderen.